fbpx

IJZEREN MAN VUGHT | Natuurlijk genieten

Reviews

Wil je weten of een dagje IJzeren Man de moeite waard is? Wij vinden van wel, maar begrijpen dat je ervaringen van echte gasten wilt lezen. Deze hebben we hieronder voor je verzameld. 

Schrijf een review

Ben je bij ons geweest? Leuk dat je er was! Wij hopen natuurlijk dat je een onvergetelijke dag hebt beleefd. Vul onderstaand formulier in en laat ons weten hoe jouw IJzeren Man ervaring was.

Mijn review

Strandbad reviews

Klimpark

“De grootste complimenten voor het personeel! Ik (74 jaar) ben met mijn twee kleinkinderen komen klimmen, maar had me verkeken op de moeilijkheid. Het personeel heeft me heel fijn en met veel geduld geholpen. Wij komen zeker nog eens terug, maar dan klimt opa mee!”

IJM Klimbos

“Gisteren in het klimbos geweest. Wat een fantastische ervaring. Echt genoten met zn allen. En wat ziet het park en alle voorzieningen er top uit.”

Klimmen klimbos

“Toffe ervaring met veel klimroutes, ook fijn personeel!”

Klimbos

“Vandaag het klimbos gedaan. Echt fantastisch leuk om te doen! Voor elk niveau voor jong en oud. Het park ziet er mooi uit (al zijn ze nog bezig met de afwerking). Het is een aanwinst voor de gemeente Vught en ver daar omheen. Leuk om te zien dat er mensen zijn die andere mensen plezier willen geven. Het is echt een aanrader! Heerlijk buiten bezig zijn en na afloop lekker een drankje en hapje doen. Kleine tip: neem een paar dunne handschoentjes mee. Wij gaan zeker nog vaak terug komen.”

Strandbad & Strandhuys lunch

“Wij hebben lekker in de lounge area bij het Strandbad gelegen. Super die nieuwe ligbedden! Tussendoor konden we bij het naastgelegen restaurant het IJM Strandhuys gaan lunchen. Bij de uitgang van het Strandbad kregen we een stempel, zodat we na de lunch weer verder konden relaxen. Het was wat druk dus we hebben toen even moeten wachten voor we weer naar binnen konden. Topdagje gehad. Voor herhaling vatbaar.”

Strandbad strand

“Complimenten voor de Corona-maatregelen. Vanaf de parkeerplaats staat de routing al aangegeven en op het park is ruim voldoende plaats voor iedereen. Ik begreep zelfs dat er een maximumaantal bezoekers geldt om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt. Heel fijn! Zo kunnen we toch een lekker dagje weg. Tot snel weer!”

Dagje Strandbad

“Geweldig. Het wordt er elke week weer mooie op. Wat een luxe. Lekker genieten!”

IJM Strandbad

“Prachtige ligbedden. Het is erg mooi geworden bij de IJzeren Man. Je hoeft echt niet naar het buitenland!”

Strandbad

“We hadden gehoord dat het leuk is bij het Strandbad dus zijn het zelf maar eens komen proberen. Het park ziet er super mooi en gezellig uit. Complimenten!”

Waterattracties

“Heel jammer dat je de SUPs en waterfietsen niet vooraf kunt reserveren! Ik heb een tijdje in de rij moeten staan voordat er een beschikbaar was. Maar ik snap dat wel. Het is ook leuk.”

Speeltuin Strandbad

“Mijn zoontje heeft zich de hele dag vermaakt. Vooral op het grote schip en de waterglijbanen. Erg leuk.”

Zwemmen

“Wij komen het hele jaar door, elke week met een vaste club zwemmen. We worden erg gastvrij ontvangen. Een heerlijke plek om gezellig te zwemmen en genieten.”